Búvárklub
Búvárklub
Búvárklub
Búváriskola
Túrák & élmények
Túrák & élmények
Túrák & élmények
Hasznos
Hasznos
Hasznos
Galéria
Galéria
Galéria
kapcsolat
kapcsolat
Búváriskola
Búváriskolánk működése
A KORALL Természetbarát Búvár Klub keretén belül 1994-ben alakult meg a KORALL Búváriskola.
A Búváriskola alapítója és jelenlegi vezetője Roith György 3 csillagos CMAS oktató, több mint 50 év búvár gyakorlattal a háta mögött. A búváriskola kezdetben a klubtagok továbbképzésével foglalkozott, majd egyre több külső hallgatója lett. Jelentős technikai és módszertani fejlődés után 1999-ben pályázta meg a Magyar Búvár Szakszövetség által elismert Búváriskola címet, melyet 2000-ben meg is kapott.
 
A KORALL Búváriskola a Búvár Világszövetség, a CMAS oktatási rendszerében képezi és minősíti a búvárokat. Lehetőség van az elméleti és gyakorlati alapképzést adó egycsillagos tanfolyamtól a háromcsillagos, merülésvezetői minősítést nyújtó szintig eljutni, amely akár hivatásos búvároktatói karrierre is lehetőséget ad. Ugyanakkor mód nyílik szakbúvár tanfolyamok elvégzésére is, többek között éjszakai-, hidegvízi-, jég alá merülő-, zártruhás-, folyóvízi-, mélymerülő-, roncsbúvár és búvár fotográfus szakterületeken. A Búváriskola -- igény szerint - 8-12 éves gyermek részére is tart gyermekbúvár tanfolyamokat.
 
A Búváriskola oktatói -- a vonatkozó kormányrendeletek értelmében -- rendelkeznek Búvár Sportoktatói állami végzettséggel, valamint a Magyar Búvár Szakszövetség által kiadott Búvár Sportoktatói licence kártyával.
 
A KORALL Búváriskola felelősség biztosítással is rendelkezik.Tekintse meg oktatóinkat és merülésvezetőinket »

Ide kattintva jelentkezhet tanfolyamra »

 
Cimkék: korall búvártanfolyam búvároktatás búváriskola cmas
© Copyright 1980-2012 KORALL Természetbarát Búvár Klub és Búváriskola